Biyografi

Amber Heard

amber-heard-new-2014-photo-4

Amber Heard

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1986
Doğum Yeri : Austin, Teksas/Amerika Birleşik Devletleri
Boyu: 1,73
Ebeveynleri : Paige Parsons, David Heard
Aktif yıllar : 2004–Günümüz
Mesleği : Aktis, model
Eşi : Tasya van Ree (2008–2011)
Hayat Arkadaşı: Johnny Depp (2012-2016)
Resmi Web Sayfası : amberheardofficial.com

imdb-logo

Sosyal medyada

instagram

Hakkında

Amber Laura Heard, ABD’li aktris ve manken. 22 Nisan 1986 yılında Austin, Texas’ta dünyaya gelmiştir. Amber küçük yaşlarda St. Michael Katolik Akademisinden Hollywood kariyeri için ayrılmıştır. Küçük yaşlardayken okulda drama vs. rollerde oynuyan Amber 16 yaşındayken en iyi arkadaşını trafik kazasında kaybediyor ve katolikliği kim takar benzeri bir sözüyle ateist olduğunu açıkladı. Onyedisinde okulu bırakıp kariyeri için New York’a gitti ve orda modelliğe başladı daha sonra Los Angeles de aktriskiğe 2004 yılında Never Back Down filminde başrol oynamış ve film MTV ödülüne layık görülmüştür. 2006 yılında All the Boys Love Mandy Lane filminde Toronto Uluslararsı Film Festivalinde yeralmıştır.Televizyondaki ilk rolü Hidden Palms adlı dizidir. 2008 de Pineapple Express filmlerinde rol almıştır. 2009 da Üveybaba da rol almıştı ve ayrıca Zombieland filmdinde de küçük bir rol almıştır. Daha sonda Amber The Joneses ve And Soon the Darkness (2010), John Carpenter’ın The Ward, yanı sıra Nicolas Cage ile Drive Angry, ve diğerbir yanda ise Johnny Depp ile The Rum Diary (Tutku Günlükleri) filmlerinde rol almıştır.2009 yılında Exterminator (İmha Takımı) adlı filmde Nicki rolünü üstlenmiştir. Ayrıca Maxim dergisinin en seksi 100 kadın yarışmasında 21.sırayı aldı.

Kişisel hayatı

Lezbiyen değilim ama kız arkadaşım var diye açıklama yapan Amber Tasya van Ree ile bir ödül törenine katıldı. Amber etrafında silahlarla büyüdü ve şu an magnum 357 si var ve aynı zamanda antika arabalara merakı olan Amber 68 Model Ford Mustang, 67 Model Mercedes ve 62 model Checker Cab tarzı güçlü arabalara sahip. Ayrıca “Te amo como se aman ciertas cosa oscuras secret amante entre la sombra y el alma.” yazan bir dövmeye sahip, İspanyolca yazılan dövmenin Türkçesi: “Seni seviyorum, bazı karanlık şeyleri sevmek gibi,gizli,ruh ve gölge arasında.” yazarı Pablo Neruda olan sonnet 17’nin içinde geçiyor. 19/04/2012 tarihinde Amber biseksüel olduğunu açıkladı.

Filmografisi

  1. 2004 Friday Night Lights Maria
  2. 2005 Side FX Shay
  3. 2005 Drop Dead Sexy Candy
  4. 2005 North Country Young Josey Aimes
  5. 2006 Price to Pay Trish
  6. 2006 The Prince Serena
  7. 2006 Alpha Dog Alma
  8. 2006 All the Boys Love Mandy Lane Mandy Lane
  9. 2007 Spin Amber
  10. 2007 Day 73 with Sarah Mary
  11. 2007 Remember the Daze Julia
  12. 2008 Never Back Down Baja Miller
  13. 2008 Pineapple Express Angie Anderson
  14. 2008 The Informers Christie
  15. 2009 ExTerminators Nikki
  16. 2009 The Joneses Jenn Jones
  17. 2009 Zombieland 406 Cameo
  18. 2009 The Stepfather Kelly Porter
  19. 2010 And Soon the Darkness Stephanie also co-producer
  20. 2010 The River Why Eddy
  21. 2010 The Ward Kristen
  22. 2011 Drive Angry Piper
  23. 2011 The Rum Diary Chenault
  24. 2013 Paranoia Emma Jennings
  25. 2013 Syrup 6
  26. 2013 Machete Kills Miss San Antonio
  27. 2014 3 Days to Kill Agent Vivi In post-production
  28. 2014 London Fields Nicola Six filming

Videoları

 

Fotoğrafları

Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  Özay Gönlüm

 

Kaynaklar

  1. Google
  2. Wikipedia
  3. Youtube

Kaynaklardan Toplanarak Derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

7 Yorum

7 Yorum

  1. Magazine

    Magazine

    14 Ekim 2016 tarihinde 23:12

    Amber Heard Kimdir?,Amber Heard Boyu?,Amber Heard Biyografisi,Amber Heard Videoları,Amber Heard Fotoğrafları,Amber Heard Instagram biyografisi güncellenmiştir.

  2. ibrahim ibil

    ibrahim ibil

    12 Mart 2015 tarihinde 05:51

    Ünlünün videosundaki hata giderilmiştir.

  3. Magazine

    Magazine

    16 Eylül 2014 tarihinde 15:04

    Ünlünün biyografisinde küçük düzeltmeler ve Foto Galerisine yeni Fotoğraflar eklenmiştir.

  4. Magazine

    Magazine

    5 Eylül 2014 tarihinde 22:23

    Ünlünün biyografi sayfası tekrar düzenlenmiştir.

  5. Magazine

    Magazine

    3 Mayıs 2014 tarihinde 20:38

    Amber Heard’ın Yeni Videoları ve Yeni 2014 yılına ait yeni fotoğrafları eklenmiştir.Biyografi bölümü yazılarımız sürekli güncellenmektedir. Bilginize

  6. Gönül

    11 Şubat 2014 tarihinde 18:28

    Resim açıklamasında "kokutan" yazısını görünce dikkatimi çekti sayfayı ziyaret ettim. Bazen yapılan hatalarda işe yarıyormuş :))

  7. ibrahim ibil

    ibrahim ibil

    11 Şubat 2014 tarihinde 17:55

    Eyvallah 🙂

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı