Biyografi

Ariana Grande

Ariana-Grande-Photos-Foto-Galeri-2014-2015-27

Ariana Grande

Gerçek adı: Ariana Grande-Butera
Doğum tarihi: 26 Haziran 1993
Doğum yeri: Boca Raton, Florida, ABD
Boyu: 1,53 m
Kardeşleri: Frankie J. Grande
Meslekler: Şarkıcı, Oyuncu
Tarzlar:Pop R&B
Etkin yılları: 2008-günümüz
Resmi web sitesi: arianagrande.com
Sosyal Medyada

Ariana Grande facebookAriana Grande twitterAriana Grande instagramAriana Grande youtube

Hakkında

Gerçek adı ,”Ariana Grande-Butera” olan ABD’li oyuncu, şarkıcı. İlk olarak 15 yaşında Broadway de sahne almıştır. Nickelodeon’un sitcom dizisi Victorious’ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle tanınmaktadır.Daha çok sahne hayatıyla şu an gündemde.Ariana Grande MTV müzik ödüllerinde birçok sanatçıyla düet canlı performans yapmıştır.Genç yaşına rağmen şöhretin dorukların dadır.En son albümü “My Everything” de birçok sanatçıyla düet yapmıştır.

 Filmografisi

  1. 2010–2013- Victorious →Cat Valentine
  2. 2011 – iCarly (“iParty with Victorious”) →Cat Valentine
  3. 2011-  Winx Club →Princess Diaspro
  4. 2013-2015-  “Sam & Cat”→ Cat Valentine

Albümleri

  1. My Everything-2014

Videoları

Ariana Grande – Problem ft. Iggy Azalea

Ariana Grande – Break Free ft. Zedd

Ariana Grande – One Last Time (Official)

Ariana Grande, The Weeknd – Love Me Harder

Jessie J-Ariana Grande- Nicki Minaj – Bang Bang ft. Ariana Grande-Nicki Minaj

Ariana Grande – Santa Tell Me

2015 NBA All-Star Game Halftime Show – Ariana Grande feat. Nicki Minaj

Ariana Grande – Problem (Live on the Honda Stage at the iHeartRadio Theater LA)

Fotoğrafları

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

Bu bilgimiz de dikkatinizi çekebilir:  Çılgın Dershane 3 Vizyonda!
1 Yorum Var Sende Yorum Yap

1 Yorum

  1. Magazine

    Magazine

    19 Nisan 2015 tarihinde 05:53

    Ünlünün biyografisindeki sosyal problemi düzenlenmiştir.

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı