Biyografi

Burak Özçivit

Burak-Ozcivit-Fotograflari-18

Burak Özçivit

Doğum tarihi: 24 Aralık 1984
Doğum yeri: İstanbul/Türkiye
Boyu: 1,84cm
Ebeveynleri: Ceyhan Ozcivit
Eğitimi: Marmara Üniversitesi
Mesleği: Manken-Oyuncu
Eşi: Fahriye Evcen
Aktif yılları: 2006’dan bu yana (2003-2007 arası aktif aktif mankenlik yapmıştır.)
Sosyal Medyada

twitter instagram
Başlıklar

Hakkında

MaksatBilgi’de takip edenleriniz varsa eğer biyografi bölümüne olan özenli çalışmalarımızı görmüşsünüzdür.İşte onlardan biriyle daha birlikteyiz. MaksatBilgi’de Magazin editörü olarak genelde yaptığım en iyi işlerden biri biyografi yazmak.Ancak bayağıdır yazamıyordum.Tatildir filan işte…Neyse biraz özür babında bir giriş yapmak istedim işte…Affınıza sığınarak, (umrunda olanların) Türkiye’nin (Şu an) en yakışıklı erkeklerinden biri olan (kendimi saymazsam) Burak Özçivit’in biyografi derlemesine başlayalım…

Biyografisi

Burak Özçivit,24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.Asıl memleketi Gaziantep’tir. Kazım İşmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra ,Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumuştur.

“2003 yılı Best Model of Turkey ” yarışmasına katılmış ve “gelecek vadeden” seçilmiştir.Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Daha sonra mankenliği bırakmış, Uğurkan Erez’in ajansında cast olarak çalışmaktadır.

Daha sonra 2005’te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Ardından da Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir.

Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 da “Eksi 18” adlı dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007’de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. 2008 de Kanal D’de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet‘in yaptığı “Zoraki Koca” adlı dizide oynamıştır. Star Tv’de yayınlanan “İhanet “Dizisinde rol aldı.

2008 yaz aylarında ise “Baba Ocağı “adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra “Gossip Girl” adlı yabancı diziden den esinlenilen “Küçük Sırlar” adlı dizide Çetin’i canlandırmıştır. 2011’den beri Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırdı.

Burak Özçivit, İngilizce biliyor. Araba kullanmak, spor yapmak ve futbol oynamaktan hoşlanıyor.

2013 – 2014 yılları arasında Yapımcısı Timur Savcı, yönetmeni Çağan Irmak olan ve Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden üçüncü kez uyarlanan “Çalıkuşu” dizisinin başrollerinde Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Begüm Kütük oynadılar.

23 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren “Aşk Sana Benzer” adlı sinema filminde Burak Özçivit başrolde olarak, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı “Kardeşim Benim” adlı sinema filminde Murat Boz ve Aslı Enver ile birlikte baş rolde oynadı.

Ekim 2015 ayında Star TV’de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül‘ün oynadığı “Kara Sevda” adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Filmografisi

  • 2015 – Aşk Sana Benzer (Sinema Filmi)
  • 2015 – Kardeşim Benim (Sinema Filmi)
  • 2015 – Kara Sevda (Kemal) (TV Dizisi)
  • 2015 – Aşk Sana Benzer (Ali)(sinema filmi)
  • 2013 – 2014 – Çalıkuşu (Kamran) (dizi)
  • 2011 – 2013 – Muhteşem Yüzyıl (Malkoç oğlu)
  • 2010-2011 – Küçük Sırlar (Çetin Ateşoğlu)
  • 2010 – İhanet (Emir)
  • 2008-2009 – Baba Ocağı (Güven)
  • 2008 – Zoraki Koca (Ömer Özpolat)
  • 2007 – Musallat (Suat)
  • 2006 – Eksi 18 (Murat)

Videoları

 

Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  Nabilla Benattia

Fotoğrafları

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

bir yorum bırak

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı