Biyografi

Deniz Akkaya

deniz-akkaya-foto-galeri-2016-3

Deniz Akkaya

Doğum tarihi: 3 Ağustos 1977
Doğum yeri: İstanbul/Türkiye
Boyu: 1,78 m
Ailesi: Dinemyis Akkaya, Muzaffer Akkaya
Çocukları : Ayşe Önbilgin
Mesleği: Model,Oyuncu,Sunucu
Aktif Yılları: 1997’den beri
Resmi Web Sitesi: denizakkaya.com.tr
imdb-logo
Sosyal Medyada

facebook-sayfasi twitter-hesabi instagram-hesabi
Başlıklar

Hakkında

Biyografi sayfalarına olan özeni oldukça göstermeye çalışıyoruz.Burada sadece kimin sayfasıysa onun hakkında sadece biyografi bilgisi değil hakkında olan fotoğraflar,videolar ve tabi ki yaptıkları sosyal medya hesaplarını paylaşıyoruz ve sürekli güncelliyoruz. Amacımız her zaman bahsettiğimiz gibi bir kişiyi arattığınız yukarıdaki arama çubuğumuzdan veya Google vs arama motorlarında şanslıysanız ve biz çıkarsak o ünlü hakkında her şeyi bulabileceksiniz.

Deniz Akkaya’nın Biyografisine gelelim; Deniz Akkaya 3 Ağustos 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.Ailesi aslen Kayseri’lidir. Eğitimi hakkında ise İlkokul eğitimini Faik Reşit Onat İlkokulu’nda tamamladı ve ortaokulu Bilge Kaan Lisesi’nde, liseyi de Semiha Şakir Lisesi’nde bitirdi. Liseyi bitirdikten sonra ise İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.

1977 yılında, “Best Model of Turkey Yarışması” adlı yarışmada birinci oldu. Yine aynı yıl düzenlenen,”Miss Grace of the World” adlı yarışmada da dördüncü oldu.

Deniz Akkaya, 1996 yılında , Nihat Doğan’ın “Maçoyum Benklibinde oynamıştır.

Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  2015 Yılında 110 Gazeteci Öldürüldü!

Deniz Akkaya, sektörün ünlü markaları ve ünlü modacılarıyla da çalıştı.Bunlar arasında öne çıkanlar şöyle; Yıldırım Mayruk, Vakko, Beymen, Cemil İpekçi gibi defile, tanıtım ve organizasyonlarda çalıştı.modellik yaparken aynı zamanda da dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yaptı.Deniz Akkaya,Okan Bayülgen, Erdal Acar, Ali Rıza Özderici, Murat Aslan, Uğur Kozanoğlu, Koray Kasap, Murat Cevahir, Gökhan Çil, Teoman, Yılmaz Erdoğan, Faik Ergin, Berent Aydemir, Mehmet Söğütlüoğlu, Levent Penso, Ali Dinçer, Ferda Anıl Yarkın, Aşkın Topallar, Yavuz Bingöl, Engin Yakut, Kargo Koray, Alican Ulusoy, İgal Erbaş, Emre Ergani, Cem Yılmaz, Tamer Karadağlı, Borsacı Volkan Akçıray gibi ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla gündemde uzun süre yer aldı.

Deniz Akkaya profesyonel mankenlik, sunuculuk ,dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra,fırtınalı aşkları, jeep kazaları, alkol tedavisi, dayak ve podyum atışmaları gibi tartışmalı konularla magazin haberlerinde sürekli yer aldı.Aynı zamanda da geçirdiği estetik ameliyatlarla kendinden bahsettirdi.

Deniz Akkaya’nın, İşadamı Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe (doğum: 10 Aralık 2009) adında bir kızı vardır. Kasım 2010 tarihinde ayrıldılar.

Deniz Akkaya önce 2008 yılında “Sadece Arkadaşız” adlı tiyatro oyunuyla sonra 2011 yılında “Az Sonra” isimli oyunda tiyatro sahnesine oyuncu olarak çıktı.

2010 yılında “orijinal doğdular, kopya olarak dolaşmasınlar” fikri ile 0-6 yaş çocuk giyim markası Chic Frog’u Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında kurdu.

Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  Levent Kırca

Deniz Akkaya, mankenliği bıraktıktan sonra modacılık yapmaya başladı. 2013 yılında kendi markası Dasmine’yi çıkarttı.

Deniz Akkaya,2013 yılında işadamı Volkan Akçıray ile birlikte oldu. 2015 yılında Murat Varol ile birlikte oldu. 2016 yılında yunan arkadaşı Haris ile birliktedir.

2016 yılının başlarında TV8 ekranlarında Jess Molho ve Funda Özkalyoncuoğlu ile birlikte Aramızda Kalmasın adlı programda sunuculuk yaptı.

TV 360’da Ağustos 2016 ayında kısa bir süre “Biz Bize” adlı programın sunuculuğunu yaptı. 3 Ekim 2016 tarihinden itibaren Mesut Yar ve Seren Serengil ile birlikte Star TV’de Duymayan Kalmasın adlı magazin programının sunuculuğunu yapmaya başladı. Mesut Yar, 13 Ekim 2016 tarihinde programdan ayrıldı.

Kitapları

  • 2009 – Seçilmişler

Filmografisi

  • 2009 – Altın Kızlar (Doktor) (TV Dizisi)
  • 2007 – Ölümle Dans
  • 2007 – Maskeli Beşler: Kıbrıs
  • 2003 – Vizontele Tuuba
  • 2003 – Okul
  • 2004 – Metro Palas
  • 2003 – Şarkılar Seni Söyler
  • 2002 – Yeşil Işık
  • 1997 – Hemşerim

Videoları

 

Fotoğrafları

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

bir yorum bırak

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı