Biyografi

Elçin Sangu

Elcin-Sangu-26

Elçin Sangu

Doğum tarihi: 13 Ağustos 1985
Doğum yeri: İzmir, Türkiye
Mesleği: Oyuncu
Etkin yılları: 2011–günümüz
Sosyal Medya Hesapları

twitterinstagram
Başlıklar

Hakkında

Elçin Sangu,13 Ağustos 1985 yılında, İzmir’de dünyaya geldi.Çerkez asıllı olan Elçin Sangu, Mersin Üniversitesi Opera bölümünde eğitimini tamamlamıştır.daha sonra 2006 yılındaYeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni burslu olarak kazanmıştır.

Elçin Sangu,Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV’de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.

Filmografisi

  • 2011- Öyle Bir Geçer Zaman ki  → Jale
  • 2012-2013 – Aşk Kaç Beden Giyer → Nehir
  • 2013-2014- Bir Aşk Hikayesi  → Eda
  • 2014- Kurt Seyit ve Şura  → Güzide
  • 2015- Sevdam Alabora→ Zeynep
  • 2015- Kiralık Aşk → Defne

Videoları

Elçin SANGU İstanbul Life Makyajı – Hamiyet AKPINAR

Elçin sangu – starlife 10 ocak 2016

Fotoğrafları

Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  Elizabeth Olsen

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

bir yorum bırak

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı