Biyografi

Elizabeth Olsen

Elizabeth-Olsen-39

Elizabeth Olsen

Doğum tarihi: 16 Şubat 1989
Doğum yeri: Sherman Oaks, LA, Kaliforniya, ABD
Boyu: 1,68
Kardeşleri: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Trent Olsen, Taylor Olsen, Jake Olsen
Eğitimi: Campbell Hall School (2007), Tisch Sanat Okulu, Diğer
Ebeveynleri: David Olsen, Jarnett Olsen
IMDb sayfası: IMDb Elizabeth Olsen
Sosyal Medyada
Başlıklar

Hakkında

16 Şubat 1989 doğumlu,Elizabeth Olsen Sherman Oaks, Los Angeles, Kaliforniya’da dünyaya gelmiştir. Amerikalı Hollywood oyuncusudur. New York Üniversitesi’nin Tish School of the Arts okulundan ve Atlantic Theater Company’den mezun oldu.

Oyuncu ikiz kardeşler Mary-Kate ve Ashley Olsen’in küçük kardeşidir. 2007’de tiyatro oyuncusu olarak sanat yaşamı başladı.

Sinemada 2011 yapımı Martha Marcy May Marlene ile başarısını katlamış ve Godzilla,Captain America: The Winter Soldier gibi yapımlarda yer almıştır. Bunun devamında ise Avengers: Age of Ultron’da da yine Captain America: The Winter Soldier’daki gibi Wanda Maximoff rolünde yer almıştır. Şu sıralar premierini gerçekleştirdikleri,Captain America: Civil War’da da yine Wanda Maximoff (Scarlet Witch) rolüyle karşımıza çıkacak.

Filmografisi

  • 2016- Captain America: Civil War (Yakında)→Wanda Maximoff
  • 2015- Avengers: Age of Ultron →Wanda Maximoff
  • 2014 – Godzilla →Elle Brody
  • 2014 – Captain America: The Winter Soldier →Wanda Maximoff
  • 2013 – Oldboy →Marie Sebastian
  • 2013 – In Secret →Thérèse Raquin
  • 2013 – Very Good Girls →Gerri
  • 2013 – Kill Your Darlings →Edie Parker
  • 2012 – Liberal Arts →Zibby
  • 2012 – Red Lights →Sally Owen
  • 2011 – Peace, Love, & Misunderstanding →Zoe
  • 2011 – Martha Marcy May Marlene →Martha
  • 2011 – Silent House →Sarah
  • 1994- How the West Was Fun  →Girl in car
Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  İnna'nın Yeni Klibi İzlenme Rekoru Kırıyor!

Videoları

Fotoğrafları

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

bir yorum bırak

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı