Biyografi

Gal Gadot

gal-gadot-2016-photo-19

Gal Gadot

Doğum Tarihi : 30 Nisan 1985
Doğum Yeri : Rosh Haayin/İsrail
Boyu: 1,75
Mesleği :  Oyuncu ve Model
Aktif Yılları :  2004’den bu yana
Evlilikleri  :Yaron Varsano (2008’de evlendi)
Çocuğu : Alma
imdb-logo
Sosyal Medyada

instagram-hesabi  twitter-hesabi facebook-sayfasi
Başlıklar

Hakkında

Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Gisele Yashar rolü ile tanındıGal Gadot, 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail’de doğmuştur. Ataları Avrupa’dan göç etmiş Yahudiler. Gal Gadot, 19 yaşında katıldığı İsrail Savunma Kuvvetleri’nde asker olarak iki yıl görev yaptı.

Model olarak 2008 yılından itibaren İsrail’in en büyük giyim firması Castro’nun modellerinden biri oldu. Ayrıca Captain Morgan, Vine Vera ve Jaguar’ın uluslar arası kampanyalarında yer aldı. Cosmopolitan, Bride Magazine ve FHM’de kapak kızı oldu.Gal Gadot, 2004 yılında ‘İsrail Güzeli’ seçildi. 2004 yılında Miss Universe’de İsrail’i temsil etti.

İsrail’de Bar Refaeli’den sonra beğenilen ve en çok kazanan ikinci model olmuştur.

Sonradan başladığı üniversitede hukuk okurken Quantum of Solace’de yer alacak Bond kızı “Camille Montes” rolü için yapılan seçmelere çağrıldı bunun sonunda ise oyuncu yönetmeni tarafından Hızlı ve Öfkeli 4 filmi için seçildi.

2009 yılında “Hızlı ve Öfkeli 4” filminde Gisele Harabo karakterini canlandırırken, Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Laz Alonso ile birlikte oynadı. Bundan sonra bu filmin serisi çekilen tüm versiyonlarında rol aldı.

2012 yılında Shalom Life ‘da yayımlanan “Dünyadaki en yetenekli ve muhteşem 50 Yahudi kadın ” sıralamasında model Bar Refaeli ve oyuncu Eva Green’in ardından 5. sırada yer aldı

Gal Gadot, 28 Eylül 2008 tarihinde İsrailli iş adamı Yaron Varsano ile evlendi. Alma (d. 2011) adında bir kızı vardır.

2016 yılında “Criminal” filminde Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones ile beraber oynadı.

2016 yılında “Batman v Superman: Dawn of Justice” filminde Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jason Momoa ile birlikte rol aldı.

“Ben kadın güçlenmiş ve güçlü, ve bazı erkek kahraman tarafından kaydedilmiş olması gerekmez, ama onların zeka ve güçlerini kullanarak kendilerinin bakabilirim olduğunu göstermek istedim.”

– On Gal Gadot Hızlı ve Öfkeli 

Gal Gadot son filmi olan Batman V Superman’de Ünlü çizgi Roman kadın karakteri olan Wonder Woman  ile konuk oldu. Bu filmde çok beğenilen bu karakter ve bütünleşen Gal Gadot,karakterin kendine ait filmi olan,Wonder Woman olarak çekimlere başlanıldı. Gal Gadot bu karakteri canlandırmakta.

Gal Gadot ile ilgili MaksatBilgi’deki Diğer Bilgi yazıları;

  1. Wonder Woman filminden İlk Fragman Geldi!Türkçe Alt Yazılı Fragmanı İzleyin!
  2. Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (25 Mart 2016)

Filmografisi

  • 2017 – Wonder Woman (Wonder Woman) (Sinema Filmi)
  • 2016 – Triple 9 (Sinema Filmi)
  • 2016 – Criminal (Sinema Filmi)
  • 2015 – Hızlı ve Öfkeli 7 (Gisele) (Sinema Filmi)
  • 2015 – Batman v Superman: Dawn of Justice (Diana Prince) (Sinema Filmi)
  • 2013 – Hızlı ve Öfkeli 6 (Gisele Harabo) (Sinema Filmi)
  • 2011 – Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (Gisele Harabo) (Sinema Filmi)
  • 2010 – Çılgın Bir Gece (Myklia) (Sinema Filmi)
  • 2010 – Gece ve Gündüz (Sinema Filmi)
  • 2009 – The Beautiful Life: TBL (Olivia)(TV Dizisi)
  • 2009 – Hızlı ve Öfkeli 4 (Gisele Harabo) (Sinema Filmi)
    2008 – Bubot (TV Dizisi)

Videoları

Gal Gadot  Lip Sync גל גדות בליפסינק סקסי – לנז’רי של קסטרו

Gal Gadot – INTERVIEW – The new “Wonder Woman” – Fast & Furious 6

Fast Five – Fast and Furious 5 Rio Heist – Interview – Gal Gadot Sung Kang and Elsa Pataky

Yıldız Oyuncunun En çok İzlenen Film Sahneleri 

Bu bilgimiz de dikkatinizi çekebilir:  Efsane Grup The Beatles'ın Filminden, İlk Fragman Geldi!

 

 

Fotoğrafları

 

 

Kaynaklar 

  1. Google
  2. Wikipedia
  3. Youtube
  4. Biyografi.info
  5. Pinterest
  6. Beyazperde.com
  7. bdbphotos.com
  8. fansshare.com
  9. perl-hackers.net
  10. blogspot.com
  11. barnorama.com
  12. gstatic.com
  13. wallpaperswala.com
  14. ahawallpaper.com
  15. celebshut.com
  16. haber365.com
  17. filimlerim.com
  18. palloc.com

Kaynaklardan Toplanarak Derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

6 Yorum

6 Yorum

  1. ibrahim ibil

    ibrahim ibil

    7 Kasım 2016 tarihinde 12:24

    Gal Gadot’un biyografi sayfası baştan sona güncellenmiştir.

    • Magazine

      Magazine

      8 Kasım 2016 tarihinde 00:46

      biyografiler böyle güzel olmuş “ilgili bilgileri “

  2. Bioeditor

    Bioeditor

    15 Ekim 2014 tarihinde 22:46

    Ünlünün biyografi sayfası güncellenmiştir.

  3. Magazine

    Magazine

    1 Haziran 2014 tarihinde 22:59

    Ünlünün Biyografisi tekrar düzenlenmiştir.Fotoğraflar eklenmiştir.

  4. ibrahim ibil

    ibrahim ibil

    14 Ocak 2014 tarihinde 03:03

    bu arada murat hızlı ve öfkeli 7 daha çekilmedi

  5. murat

    30 Kasım 2013 tarihinde 23:03

    Hızlı ve Öfkeli 6 ve 7 de beni bitirdi bu kız ya

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı