Biyografi

Melisa Aslı Pamuk

melisa-asli-pamuk-foto-galeri-1

Melisa Aslı Pamuk

Doğum tarihi: 14 Nisan 1991
Doğum yeri: Haarlem/Hollanda
Boyu: 1,76 m
Ailesi: Kadir Pamuk
Mesleği: Model ve Oyuncu
Aktif Yılları: 2011’den bu yana
imdb-logo
Sosyal Medyada

instagram-hesabi
Başlıklar

Hakkında

Melisa Aslı Pamuk,14 Nisan 1991 yılında Hollanda’nın Haarlem kentinde dünyaya gelmiştir.Melisa Aslı Pamuk aslen İskendurun’ludur. Ailesi halen Hollanda’da yaşamaktayken kendisi ise İstanbul’da yaşamaktadır.Türk kökenli olup Hollanda vatandaşıdır.

Melisa Aslı Pamuk, daha 14 yaşındayken modelliğe merak salmış ve yapmıştır.Amsterdam Üniversitesinde Psikoloji eğitimi öğrencisiyken,güzellik yarışmaları yüzünden okulu dondurdu.  2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye’nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını aldı.

Tatil için geldiği İstanbul’da tesadüfen Miss Turkey’e başvurmasının ardından,3 Haziran 2011 tarihinde yapılan Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasının da birincisi olmuştur. Daha sonra ise  Türkiye’yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya’nın São Paulo kentinde,düzenlenen Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)’te temsil etti.

Melisa Aslı Pamuk, Türkçe, İngilizce, Flemenkçe (Hollandaca), Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir. 1,79 m boyunda olan Melisa Aslı Pamuk’un hobileri arasında; mankenlik, kitap okumak, yağlı boya resimleri yapmak ve dans etmek vardır.

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde “Temel Oyunculuk” dersleri aldı.

2012 yılında senaristi Şafak Sezer olan “G.D.O. Karakedi” adlı sinema filminde Şafak Sezer ile başrolde oynamıştır.

Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  Demi Lovato

2014 yılında başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin İstanbul döneminde kadroya dahil oldu.

2014 yılında Tomris Giritlioğlu’nun hazırladığı “Her Sevda Bir Veda” adlı dizide Nik Xhelilaj, Elif Atakan, Devrim Evin, Cemal Hünal ile beraber oynadı.

Ekim 2015 ayında Star TV’de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün oynadığı “Kara Sevda” adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Bugün düzenlenen Altın Kelebek  2016 Ödüllerinde,“Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisine seçilen üç güzelden biri oldu.

Filmografisi

  • 2015 – Kara Sevda (Asu) (TV Dizisi)
  • 2014 – Ulan İstanbul (Zeynep) (TV Dizisi)
  • 2014 – Her Sevda Bir Veda (Azade) (TV Dizisi)
  • 2014 – Kurt Seyit ve Şura (Ayşe) (TV Dizisi)
  • 2012 – G.D.O. Karakedi (Elmas) (Sinema Filmi)
  • 2012 – 2013 – Yer Gök Aşk (TV Dizisi)
  • 2004 – Dat zit wel snor (Sinema Filmi)

Videoları

Fotoğrafları

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

bir yorum bırak

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı