Biyografi

Olga Kurylenko

Olga-Kurylenko-New-Pictures-88

Olga Kurylenko

Doğum tarihi: 14 Kasım 1979
Doğum yeri: Berdyansk, Ukrayna
Boyu: 1,76 m
Evlilikleri: Damian Gabrielle (e. 2006–2007), Cedric Van Mol (e. 2000–2004)
Ebeveynleri: Marina Alyabusheva, Konstantin Kurylenko
Mesleği:Manken ve oyuncu
Etkin yıllar:2001-günümüz
TV şovları: Magic City
IMDb sayfası: Olga Kurylenko IMDb Sayfası

Hakkında

Modellikten oyunculuğa adım atan Olga Kurylenko, 14 Kasım 1979’de Ukrayna’da doğdu. 13 yaşında eğitim için gittiği Moskova’da keşfedilen güzel yıldız, kariyerine manken olarak başladı.

Annesi sanat öğretmeni olan Kurylenko, yerel bir okulda müzik ve piyano dersleri aldı. Annesiyle gittiği bir seyehat esnasında tren istasyonunda keşfedilen Kurylenko modellik için eğitim almaya başladı. 16 yaşında Paris’e taşınan güzel yıldız, 18 yaşında Glamour dergisinin kapağında yer aldı.

Kısa zamanda manken olarak genç yaşında büyük bir çıkış yakalayan Olga Kurylenko sırasıyla Elle, Madam Figaro, Marie Claire ve Vogue gibi önemli dergilerin kapaklarını süsledi. 1999 yılında Fransız fotoğrafçı Cedric Van Mol ile evlenen yıldızın evliliği 4 yıl sürdü. 2005 yılında rotasını oyunculuğa çeviren güzel yıldız, aynı yıl Esrarengiz Sevgili adlı filmde başrolü kaptı. Oyunculuğu beğenilen güzel yıldız sırasıyla Paris, Seni Seviyorum, Hitman, Max Payne gibi filmlerde rol aldı. Olga Kurylenko oyuncu olarak en büyük çıkışını, başrolünü Daniel Craig ile paylaştığı James Bond serisinin filmlerinden biri olan Quantum of Solace ile gerçekleştirdi. Kariyerine Son Savaşçı, Unutulan Topraklar, Yedi Psikopat ve Aşkın İzleri gibi filmlerle hız kesmeden devam eden güzel yıldız, daha sonra televizyon yapımlarına da el attı. Mitch Glazer yaratıcılığındaki Magic City dizisinde boy gösteren güzel oyuncu, aynı zamanda otoritelerin taktirini toplamaya devam etti.

Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  İnna

Son olarak  geçtiğimiz sene , “Hedefteki Adam” da  Pierce Brosnan ile başrol oynadı.Yönetmenliğini ve yapımını üstlendiği  Russell Crowe’un “Son Umut” filminde Cem Yılmaz ,Yılmaz Erdoğan ile rol aldı.

Filmografisi

  • L’Annulaire (2005)
  • Paris, je t’aime (2006)
  • Le Porte-bonheur (2006)
  • The Serpent (2006)
  • Suspectes (2007)
  • Hitman (2007)
  • Max Payne (film) (2008)
  • Tyranny (2008)
  • Quantum of Solace (2008)
  • Kirot (2009)
  • Centurion (film) (2009)
  • The Cross (2010)
  • There Be Dragons (2010)
  • Oblivion (2013)
  • November Man (2014) (Hedefteki Adam)
  • The Water Diviner (2014) (Son Umut)

Videoları

Son Umut Özel – Olga Kurylenko’dan Türkçe Mesaj (24.12.2014)

The Water Diviner – Official Trailer (2014) Russell Crowe, Olga Kurylenko [HD]

The Graham Norton Show S13E01 Tom Cruise, Olga Kurylenko, Gerard Butler, Paramore

https://www.youtube.com/watch?v=Wn8rqyE7YUs

Olga Kurylenko feet shoes in The November Man

Fotoğrafları

 

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

1 Yorum Var Sende Yorum Yap

1 Yorum

  1. Magazine

    Magazine

    18 Ağustos 2015 tarihinde 04:11

    Olga Kurylenko’nun biyografi sayfası güncellenmiştir.

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı