Biyografi

Seda Bakan

Seda-Bakan-Foto-Galeri-34

Seda Bakan

Doğum tarihi: 10 Ekim 1985
Doğum yeri: Gebze-Kocaeli/Türkiye
Eşi: Ali Erel (2014’de evlendi)
Mesleği: Oyuncu
Etkin yılları: 2007’den bu yana
Seda Bakan’ın Sosyal Medya Hesapları

twitter instagram
Başlıklar

Hakkında

Seda Bakan’ı pek çoğumuz Behsat Ç dizisiyle ve daha sonra ise Kardeş Payı diziyle tanımaya başladık. Daha öncede dizilerde rol alan Seda Bakan’ın biyografisini yazıyoruz. Neşeli,sempatik tavırlarıyla ve güzelliğiyle, en son bir banka reklamında da oynadı. İşte Seda Bakan’ın MaksatBilgi’deki Biyografi sayfası ve burası da hakkında bölümü 🙂

Seda Bakan kimdir, Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze’de doğmuştur. Anne tarafı Selanik’li, baba tarafı Saraybosna’lı’dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Türker İnanoğlu sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık’ta kurduğu TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezinde eğitim aldı.

Seda Bakan, çeşitli dizilerde rol aldı. Özellikle de “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisindeki Eda rolüyle tanındı.

2010 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlayan senaryosunu Emrah Serbes‘in yazdığı, yönetmenliğini Serdar Akar ve Mustafa Altıoklar‘ın yaptığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan, Sezin Akbaşoğulları gibi oyuncularla birlikte oynamıştır.

Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  Miley Cyrus'dan Daha Fazla İzlendi

Seda Bakan, 2014 yılında STAR TV‘de yayınlanan, başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir‘in rol aldığı “Kardeş Payı” adlı dizide oynadı.

Seda Bakan, 2014’ün Ocak ayında nişanlandığı müzisyen Ali Erel ile 2014 yılının Ekim ayında evleneceğini açıklamıştı ancak nikâhın 1,5 ay erken yapılacağını söyledi.

2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı‘nın üstlendiği Yetenek Sizssiniz 2015 programında, Seda Bakan, Eser Yenenler ve Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

Filmografisi

  • 2007 – Sana Mecburum (Dizi)
  • 2008 – Pars: Narkoterör (Film)
  • 2008-2009 – Adanalı (Dizi)
  • 2009 – Makber
  • 2009 – Geniş Aile (Dizi)
  • 2009 – Umut
  • 2010 – Şen Yuva
  • 2010-2013- Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Dizi)
  • 2011 – Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (Film)
  • 2013 – Behzat Ç. Ankara Yanıyor (Film)
  • 2014 – Zaman Makinesi 1973
  • 2014 – Kardeş Payı (Dizi)

Videoları

https://www.youtube.com/watch?v=dW20iBa93E4

Fotoğrafları

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

bir yorum bırak

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı