Biyografi

Sevtap Özaltun

Sevtap-Ozaltun-2014-10

Sevtap Özaltun

Doğum Tarihi: 12.Eylül.1984
Doğum yeri: Artvin,Türkiye
Meslek : Tiyatro Oyuncusu, Dizi Oyuncusu
Etkin Yılları: 2009-Günümüz
Resmi Web Sitesi: sevtapozaltun.net
Sosyal Medya

Sevtap Özaltun Resmi Twitter Hesabı

Hakkında

12 Eylül 1984 – Artvin’de dünyaya geldi. 2001 yılında Bakırköy Basat Sanatçılar Derneği’nde Tiyatroyla tanışmasının ardından, Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden 2009 yılında Mezun olduktan sonra 2 yıl çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Sonra da Atv’de yayınlanan “Canım Ailem” dizisinde oynadı. Ayrıca Turkcell, Bebelac, Yapı Kredi ve Sakız reklamlarında oynadı.2010 yılında Beren Saat’in başrolde oynadığı Fatmagül’ün Suçu Ne?Adlı dizide Asu karakterini canlandırmıştır.2012 yılında “Oyun Sandalı” Tiyatro ekibini kurdu. 2012-2013 sezonunda senaryo ve yönetmenliğini de üstlendiği “Hayyam” oyunuyla seyirci karşısına çıktı.İstanbul Yeni Sahne’de oyunculuk yaptı.Sevtap Özaltun, 2014 yılında, başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım’ın oynadığı “Ulan İstanbul” adlı dizide oynamaktadır.

Tiyatro

  • 2012-2013 – Hayyam – “Oyun Sandalı” Tiyatro ekibiyle

Filmografisi

  • 2008 – 2010 – Canım Ailem (TV Dizisi)
  • 2010 – Fatmagül’ün Suçu Ne? (TV Dizisi)
  • 2011 – Devrimden Sonra (Sinema Filmi)
  • 2013 – A.Ş.K. (TV Dizisi)
  • 2014 – Kıyamet Çiceği
  • 2014 – Ulan İstanbul (TV Dizisi) [Halen Devam Etmektedir]
  • 2014 – Yağmur: Kıyamet Çiçeği Filmi (2014)
Bu bilgimizde dikkatinizi çekebilir:  Apple Music Uygulaması 30 Haziran'da 8.4 ile geliyor!

Videoları

Karlos & Yaren | Ferdi & Derya – Ver Elini İstanbul

Fotoğrafları

 

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

2 Yorum

2 Yorum

  1. ibrahim ibil

    ibrahim ibil

    12 Mart 2015 tarihinde 05:26

    Ünlünün biyografi sayfası güncellenmiştir

  2. Magazine

    Magazine

    21 Aralık 2014 tarihinde 02:02

    Ünlünün Biyografi sayfası güncellenmiştir.

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı