Biyografi

Tuğçe Özbudak

Tugce-ozbudak-2

Tuğçe Özbudak

Adı Soyadı : Tuğçe Özbudak
Doğum Tarihi :10 Haziran 1982
Doğum Yeri : Ankara , Türkiye
Ülke :Türkiye
Eğitimi : Bilkent Ünv. Tiyatro Bölümü
Meslek : Oyuncu
Etkin Yılları : 2006-

Hakkında

Tuğçe Özbudak, 1982 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Bilkent üniversitesi M.S.S.F Tiyatro bölümünü okudu ve mezun oldu.Adanalı dizisindeki başarılı rolü ile herkes tarafından tanınan ve sevilen biri haline geldi.Son Olarak aklımızda , Sevilen dizi “İşler Güçler” de Konuk oyuncu ve “Pasaport” adlı yarışmada sunucu olarak tanıyabiliriz.

Filmografisi

  • Kod Adı – Başak 2006
  • Aloya – Zeynep 2006
  • Kod Adı Kaos – Başak Yörükoğlu 2007
  • El Gibi – Elif 2007
  • Kuzey Rüzgarı – Canan 2007
  • Son Ders Aşk Ve Üniversite – Kübra 2007
  • Memur Muzaffer – Gizem 2008
  • Gece-Gündüz – Konuk Oyuncu 2008
  • Adanalı
  • Pasaport (Yarışma Programı)
  • İşler Güçler
  • Kanımdaki Barut – 2008

Videoları

Fotoğrafları

Sinema ve dizi oyuncusu Tuğçe Özbudak . Onu İşler Güçler’den Adanalı’ Dizisinden ve Pasaport adlı yarışmadan da tanıyorsunuz .magazin sayfalarını süsleyen fotoğrafları ve diğer çekilen foto arşivi.

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

yeni-yil-agaci-ucuzyeni-yil-agaci-ucuz
MaksatReklam

Yılbaşı Yaklaşıyor!Sizin İçin Küçük Bütçeyle,Büyük Şeyler Alacağınız,Sanal Dükkan Keşfettik!

Yılbaşı Süsleri,Yılbaşı Hediyeleri ve Parti Malzemeleri Kadın hediyelik ürünleri çok ucuza gidiyor!

Bu bilgimiz de dikkatinizi çekebilir:  Didem Soydan
2 Yorum

2 Yorum

  1. ibrahim ibil

    ibrahim ibil

    12 Mart 2015 tarihinde 05:27

    ünlünün biyografisi güncellenmiştir.

  2. Magazine

    Magazine

    4 Haziran 2014 tarihinde 02:54

    Ünlünün Biyografisi baştan sona düzenlenmiş, Video, yeni bilgiler ve Yeni fotoğraflar eklenmiştir.

Cevap Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MAKSATREKLAM

yukarı