Müzik

2016 Yılında Müzik Dünyasında En Çok Aranan 10 İsim Belli Oldu!

instagram takipçi hilesi

2016 yılının son günleri yaşadığımız şu sıralar MaksatBilgi olarak Aralık başından beri 2016 ile ilgili listeler hazırlayıp sizlere sunmaya başladık. 2016 yılında neler yaşandı ve neler hafızalarda yer edildi bunları bir bir listeleyip MaksatBilgi Ansiklopedisinde saklamak istiyoruz.

Bu arada ; 2016‘ya veda ederken MaksatBilgi’de veda listeleri oluşturmaya devam ediyoruz. Etiketimiz ise #2016BöyleGeçti ‘dir.Bu etiketten bütün listelerimize ulaşabilirsiniz!

Bu bilgi yazımızın konusu ise Google’da 2016 yılında,müzik dünyasında en çok aranan 10 ismini listeliyoruz.Listemizin başını, yani Google’ın en çok arananı olan hem sanatçı olarak hem de şarkı araması olarak ‘Formation’ ile Beyoncé çekti.

beyonce

Şarkı olarak aramalarından ikinci olan isim ise ‘Purple Rain’ ile bu yılın Nisan ayında kaybettiğimiz efsane sanatçı Prince oldu.

Ancak şarkı aramalarına geçmeden önce sanatçı isim aramalarında tam sırayı verelim. Celine Dion’un sürpriz bir şekilde

Sanatçı isimleri Beyoncé’nin ardından ikinci olduğu listede, ilk beşteki diğer isimler Kesha, Kehlani ve Coldplay olarak sıralandı. Teyana Taylor altıncı olurken, America’s Got Talent şampiyonu Grace VanderWall yedinci oldu. Kanye West’in sekizinci olduğu listede son iki isim ise Jacob Sartorius ve Guns N’ Roses grubu oldu.

Ve işte 2016’da en çok aranan ilk 10 şarkı…

1. Beyoncé — Formation

2. Prince — Purple Rain

https://youtu.be/vHxmctgKFL8

3. Rae Sremmurd — Black Beatles

4. Desiigner — Panda

5. Drake — One Dance

https://youtu.be/rUz7M0FQNwY

6. DNCE — Cake by the Ocean

7. Adele — Hello

8. Ruth B — Lost Boy

9. Disturbed — Sound of Silence

10. Mike Posner — I Took a Pill in Ibiza

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu