Müzik

2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan Yabancı Şarkıcılar

instagram takipçi hilesi

Farklı türlerde ve birbirinden güzel birçok şarkıya doyduğumuz 2017 yılı, müzik açısından oldukça doyurucu geçti. Farklı melodilerle zenginleşen yabancı müziklerin yanı sıra, ortaya çıkan yeni sesler ve gruptan ayrılıp yola tek başına devam edenler; partilerin olmazsa olmaz dans şarkıları ve dinlemekten sıkılmadığımız hit şarkılar da bu yıla damgasını vurdu.

Bir sene daha böyle geçti derken geriye, bir süre daha kulağımızdan gitmeyecek en başarılı şarkılar kaldı.

İşte 2017 yılının en iyi çıkış yapan şarkıları…

Charlie Puth – Attention

Wiz Khalifa ile yaptığı See You Again şarkısından sonra başarılı bir çıkış yakalayan Charlie Puth gelecek vaat eden genç şarkıcılar arsında yer alıyor. Seslendirdiği Attention ise, bu yılın en başarılı çıkış yapan şarkıları arasında gösteriliyor.

ZAYN-Dusk Till Dawn Ft. Sia

One Direction grubundan ayrılıp solo kariyerine başarılı bir giriş yapan şarkıcının Sia ile yaptığı düet, bu yılın en çok konuşulan şarkılarından biri oldu. Filmi andıran klibi ise şarkı ile ilgili en dikkat çekici ayrıntılardan biriydi.

Calvin Harris-Slide ft. Frank Ocean, Migos

2017 yılının en beğenilen yaz şarkılarından olan Slide, sakin ve huzurlu bir yaz tatilini sembolize eden şarkılardan biriydi.

Clean Bandit- Symphony feat. Zara Larsson

Son zamanların en iyi çıkış yakalayan gruplarından olan Clean Bandit, Rather Be şarkısındaki başarısını 2017 yılında Zara Larsson ile birlikte seslendirdikleri Symphony’de birş üst seviyeye çıkarmayı başardı.

Harry Styles-Sign of the Times

Tıpkı Zayn Malik gibi One Direction gurubundan ayrılmanın meyvelerini toplayan Harry Styles, bu parçası ile 2017 yılında oldukça yükselişe geçti ve kariyerine solo olarak devam etmesi gerektiğini gösterdi.

Son zamanların en öne çıkan isimlerinden olan Dua Lipa, genç bir şarkıcı olmasına rağmen listelerden uzun süre çıkmayan şarkılarıyla müzik piyasasındaki varlığının kalıcı olacağının sinyallerini çoktan verdi. 2017 yılının en çok dinlenen şarkılarından biri ise kuşkusuz New Rules oldu.

Camila Cabello-Havana ft. Young Thug

Fifth Harmony grubundan ayrılmasıyla ilk başta tepkileri üzerine çeken Camila Cabello, solo kariyerinde attığı başarılı adımlarla ne kadar doğru bir karar verdiğini de göstermiş oldu.

Clean Bandir-Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie

2017 yılının dillerden düşmeyen şarkılarından biri de en iyi çıkış yakalayan gruplardan olan Clean Bandit’in Rockabye şarkısıydı.

Ed Sheeren-Shape Of You

Son yılların en beğenilen genç şarkıcılarından olan Ed Sheeren özgün tarzının yanı sıra her şarkısıyla listelerin üst sıralarında uzun bir süre kalmayı başardı. Shape of You ise kuşkusuz 2017 yılının en iyi yabancı şarkılarından biriydi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu