MaksatModa

2018 Gelinlik Trendleri Neler?

instagram takipçi hilesi

Uzun pelerinlerden siyah aksesuar detaylarına, kapalı boyun tasarımlarından kollarda kocaman kurdeleler ile; 2018 gelinlik trendleri!

2018 gelinlik trendleri 2

Yaz düğünleri ve ilkbahar düğünleri hiç de uzak bir zamanda değil. Gelinlik adına karar vermekten mekanı belirlemeye, makyaj ve saç seçmekten davetli listelerini oluşturmaya; hazırlıklar şimdiden başlamış olması gerekli. Biz de size gelinlik modası konusunda ipuçları vermek istedik ve 2018 senesinin gelinlik trendlerini liste haline getirdik.

2018 Gelinlik Trendleri Neler?

2018 gelinlik trendleri 3

Uzun Pelerinler

Pelerin görünümleri son dönemlerde gelinlik modası denildiği zaman karşımıza ilk çıkan detaylar arasında bulunuyor. Herhangi bir kabarıklık detayı bulunmaya, sade ve özellikle de dar gelinlikler için harika bir fikir olan pelerinleri uzun kesimler ile kullanarak hikaye kahramanı olarak görünebilirsiniz.

Kısa Kaplar

Hem kabarık hem dar kesim gelinlikler için ideal olan trend de kaplar! Omuz üzerinden sarkan bu kısa pelerin görünümlü tasarımlar özellikle gelinlik trendlerini takip eden gelinlerin en sevdiği olacak. Tül detaylara sahip zarif kaplı gelinlikler ile düğününüzde prenses siz olacaksınız.

2018 gelinlik trendleri

Beyaz ve Siyah

Bu sezonun en iddialı gelinlik trendlerinden birisi de siyah ile beyazın beraberliği oldu. Vera Wang’dan Carolina Herrera’ya, Marcheasa’dan Reem Acra’ya, dünyaca tanınan ünlü moda evlerinin 2018 ilkbahar ve yaz koleksiyonlarında görülen bu gelinlik trendi ile kuşaklar, saç aksesuarları, kurdeleler derken siyah detaylar beyaz elbiseleri süslemeye başlayacak.

Ön Planda Gök Mavisi Detaylar

Kimi zaman pembe, kimi zaman gümüş tonları beyaz gelinliklerin rengini kıran trendler arasında yer alır. Bu sene ise karşımızda gök mavisi var. Gelinliği için biraz renkli olmasını isteyenler adına tavsiye edebileceğimiz bu sezonun trendi ile adeta kış masalından uyanmış bir prenses gibi görünebilirsiniz.

İster gelinliğinizin tamamında isterseniz işleme detaylarında gök mavisinin güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz.

2018 gelinlik trendleri 4

Boyunlar Kapalı

Yaz ve ilkbahar sezonun gelinlik trendlerinden birisi de bu zarif elbiselerin boyun kısımlarında yer almakta! Kimi zaman kolye gibi kimi zaman sadece tüylerden bir peluş gibi kimi zaman ise gelinliğin işlemelerinin devamı olarak görünün bu boyunluk detayları ile 2018 düğün sezonunun en cool gelini siz olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu