MaksatModa

2018 İlkbahar-Yaz Trendleri

instagram takipçi hilesi

New York moda haftasında görücüye çıkan yeni koleksiyonlar, önümüzdeki aylarda hangi renklerin ve tarzların ön planda yer alacağına dair yavaş yavaş sinyal vermeye başladı. İşte merak edenler için 2018 ilkbahar-yaz trendleri

Zarif ve doğal bir görünüm veren lavanta

Son yıllarda gittikçe ön plana çıkan fresh görünümün etkisinin hala devam ettiğinin kanıtı olan lavanta esintileri bu yıl moda dünyasında sıkça hissedilecek gibi görünüyor. Ana renklerin yerini, ara ve geçişli renklerin aldığı yepyeni koleksiyonlarda lavantanın sadeleğini ışıltılı detayların gösterişi ile dengeleniyor.  lavanta

İlbahar ve yaz mevsimlerinin vazgeçilmezi beyaz denim

Her mevsim kullanlabilen fakat ilbahar ve yaz aylarının gözbebeği olan beyaz renk, önümüzdeki aylarda en ön plana çıkacak trendler arasında yer alıyor. Buna göre denim modellerinin de her sezon daha fazla ilgi gördüğü düşünülürse, beyaz denimi artık 2018 yılında her yerde görmek mümkün olacak gibi görünüyor.

beyaz denim

Büyüleyici transparan

Sene kaç olursa olsun modası hiç geçmeyen ve farklı formlarda sahnede kendini gösteren transparan, 2018 yaz aylarının da vezgeçilmez parçaları arasında yer alacak gibi görünüyor. Vücudu ön plana çıkaran fakat bunu yaparken zerafetten ödün vermeyen yeni transparan parçalar, yumuşak dokulu kumaşlarla daha da zenginleştiriliyor.

transparan

Pastel renklerde takım elbise

Her ne kadar  renklerle özdeşleştirilse de takım elbise modelleri bu yıl pastel renklerin hakimiyeti altına girecek gibi görünüyor. Buna göre artık 2018 yılının ilkbahar ve yaz aylarında sokakları rengarenk görmek mümkün.

renkli takım elbise

Gözalıcı Pembe

Modası hiçbir zaman geçmeyen ve dikkat çekici bir renk olan pembe, 2018 ilkbahar-yaz trendleri arasında da oldukça önemli bir yere sahip renkler arasında bulunuyor.

pembe

Desenli denim parçalar

Her sezon farklı şekillerde ön plan çıksa da moda sahnesinden asla inmeyecek olan denim modelleri 2018 yılında desenlerle zenginleştirilerek modaseverlerin kullanımına sunuluyor.

desenli jean

Capcanlı turuncu

Seveni de nefret edeni de çokça olan turuncu, 2018 yılının en gözde renkleri arasında yer alıyor. Pembe tonlarının da hakim olduğu moda sahnesinde kendini sıkça gösterecek olan turuncu renge ise tamamlayıcı koyu renkler eşlik ediyor.

turuncu

Fazlasıyla küçük çantalar

Ne kadar kullanışlı olacaüı tartışmalı bir konu olsa da zerafetinden ödün vermeyenlerin tercihi olacak xs çanta modelleri, özellikle gece hayatının vazgeçilmez parçalarından olmaya aday görünüyor.

xs çanta

 

Kaynak
OggustoVogue

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu