Kişisel BakımMaksatModa

2018 Yaz ve İlkbahar Sezonunun Saç Rengi Trendleri

instagram takipçi hilesi

Yaz ve ilkbahar sezonun trend saç renkleri yine doğallıktan yana olacak! Güneşi daha sık göreceğimiz günler yaklaştıkça, artan heyecan ve ısınan havalar, herkesin içini kıpır kıpır yapmakta. Kış aylarının son bulması ile canlanmak isteyen kadınlar için, yaz ve ilkbahar sezonunun saç rengi trendlerini derledik.

2018 yaz sac rengi trendleri 4

Saçlarında değişiklik yapmak isteyen kadınları mutlu edecek içeriğimizi hemen okumanız gerekli.

2018 İlkbahar ve Yaz Sezonunun Trend Saç Renkleri

İlkbahar ve yaz sezonunda, parlak, sıcak tonlar ve dikkat çekici sarılar ön planda! Bej sarıdan, kızıl tonlarına 2018 ilkbahar ve yaz sezonunun en trend saç renklerini öğrenin.

2018 yaz sac rengi trendleri

Bal Rengi

Özellikle Hollywood yıldızlaırnın favorisi olan bal tonu saçlar, içinizin ısınmasına yardımcı olacak. Kullanımı kolay bir saç isteyeneler adına bal rengi saçlar, doğru ve güzel bir tercih olacaktır.

Yanık Turuncu

Yaz sezonunda kızıl tonlar biraz daha kolaylaşacak ve ısınacak. Kırmızının yoğun olmuş olduğu bu tonlar, dikkat çekici ve iddialı bir görünüm isteyen kadınların favorisi olacaktır.

Kaplan Gözü Rengi

Orta tonlarda bir kahve olan bu renk, bal renginden çikolata tonlarına kadar birden fazla farklı renkten oluşmakta. Değişken renklerden hoşlanan kadınlar tarafından kaplan gözü rengi bu sene oldukça tercih edilecek.

2018 yaz sac rengi trendleri 2

Platin Sarı

Soğuk platin sarı her zaman olduğu gibi 2018 ilkbahar ve yaz sezonu saç trendleri arasında bulunuyor. Sarıdan beyaza doğru olan platin saçlara, daha fazla renk katmak adına mavi ve pembe tonlarında ışıltılar ekleyerek farklı bir görünüm yaratabilirsiniz.

Çilek Sarısı

Kızılın ve sarının bir araya geldiği bu renk, güneşin enerjisini yansıtmakta. Bu rengi ister tek ton olarak, isterseniz sarının tonunu aralarda artırarak kullanabilirsiniz.

2018 yaz sac rengi trendleri 3

Bronz Ombre

Koyu saç renginden vazgeçemeyenler fakat biraz hareket isteyenler adına bronz ombreler oldukça trend! Yazın sıcaklığını, saç diplerinizden uçlara doğru açılan tonlar ile yansıtabilirsiniz.

Kontrast Dipler

Birçok ünlünün favorisi olan koyu saç dipleri, 2018 yaz ve ilkbahar sezonunda da fazlası ile görülecek. Sarı saçın bakım zorluğunu azaltan bu trend, açık renklerden vazgeçemeyenler için konforlu bir tercih olacaktır.

Dingin Bej

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da trendler arasında bulunuyor. Ne sıcak ne de soğuk bir tona sahip olan bej rengi saçlar, tüm cilt tarzları için uygun.

https://www.youtube.com/watch?v=39McvZOccvs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu